Varmepumper

Spar penge på varmeregningen med varmepumper!

Har du et gammelt oliefyr eller gasfyr? Så kan du med fordel overveje at udskifte det med en ny luft-til-vand varmepumpe. Medmindre at du har et større haveareal, så du kan få etableret et jordvarmeanlæg. Du kan ved udskiftning til en varmepumpe spare op mod halvdelen på dine udgifter til varmen. Husk at vi hos Tinghøj Smede og Maskinforretning også tilbyder alt inden for VVS.

 

Service og installation af kvalitets varmepumper

Med stor fokus på kvalitet i vores arbejde afspejler kvaliteten sig også i valget af varmepumper, som vi kan opsætte hos dig. Vi opsætter luft-til-vand varmepumper samt jordvarmeanlæg fra Vølund, som er et anerkendt mærke, som vi kan stå inden for.
Udover at opsætte nye varmepumper, kan vi også udføre service af din gamle varmepumpe og vi tilbyder services i Varde, Næsbjerg og omegn. Det er en god idé at få en jævnlig service af din varmepumpe, så du kan få det optimale ud af din pumpe.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Går du med overvejelserne om at anskaffe dig enten et jordvarmeanlæg eller en luft-til-vand varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os. Vi har stor ekspertise indenfor området og kan hjælpe dig med råd og vejledning vedrørende den bedste løsning for dig. Eftersom der er stor forskel på kvalitet, pris og forbrug, så anbefaler vi altid at du rådfører dig hos en autoriseret VVS’er inden du køber din nye varmekilde.
Vi servicerer med nye varmepumper samt service heraf i Varde og omegn her i blandt Næsbjerg med mere.

Comments are closed